srdce

Dobrý den, nemohu snížit svůj vysoký krevní tlak, mám asi 140-15o/90
někdy se hodně zadýchávám , ale teď nevím jestli je to astma , když si vezmu sprej na astma tak to odezní tak teď nevím od vás beru kapky jmelí , hloch , valcardum , někdy když jsem ve stresu mám větší roclépe , tak to jde rychleji , asi proto že jsem rak , poraďte mi co mám dělat děkuji po těchto kapkách se mi zdá že je mi lépe děkuji odpověď
Jožka
1794 3 15.12.2015
admin
17.12.2015 11:57
Dobrý den, možná zkuste vysadit hloh, protože se vám někdy více rozšíří srdce, a užívejte jmelí, třezalku T40, pelargonii T31 a valocardium. Pokud máte astma, můžete do tinktur přidat plamének T35. Všechny tyto přípravky můžete nakapat do 20 ml vlažné vody a vypít. Hodinu po těchto tinkturách můžete užívat 3x denně černý rybíz-maliník-rozmarýn P8. Na snížení tlaku doporučujeme ještě 100% přírodní šťávu z aronie - užívejte 3x denně po jednom vymačkaném a Omega 3HP rybí olej natural - 1 polévkovou lžíci ráno po jídle, nikdy ne nalačno. Tento olej je bez rybí chuti a zápachu, takže ho klidně užívejte. Když užíváte valocardium, můžete ho prokládat šišákem bajkalským P69, který také snižuje tlak. Hodně zdraví přeje Mgr. D. Machničová
Jožka
18.12.2015 10:54
Dobrý den , děkuji za radu zkusím to a zítra si půjdu koupit ještě to co jste mi poradili a mám ještě jeden dotaz , mám trochu vyšší choresterol 5,9 až 6 , v té době jsem jedla hodně grilovanou zeleninu s tukem , po zjištění jsem tuky vyřadila , co budu mít s rybí konzervou a stukovu floru , nevím jestli dělám dobře ? krev na choresterol jsem si od jara nedělala kromě roku v květnu prášky zatím neberu , nerada beru chemii , když nemusím tak nechci moc děkuji za radu Sunková
admin
19.12.2015 10:48
Dobrý den, pokud chcete grilovat, nejlepší je palmový olej. Cholesterol nemáte moc vysoký, můžete si uvařit čaj z veroniky a užívat vnitřně 3x denně lžičku 100% kokosového oleje, velmi pěkně snižuje cholesterol. Floru vůbec nedoporučuji, raději mám klasické máslo. Vařit můžete na kokosovém oleji, který je bez kokosové vůně a chuti, nebo použijte olivový olej. Hodně zdraví přeje Mgr. D. Machničová