
Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také
Popis produktu
Červená čočka vbio kvalitě je oblíbená pro rychlou přípravu bez namáčení. Navíc je stravitelnější než jiné luštěniny, ale nelze ji použít na klíčení.
Červená čočka obohacuje polévky, zeleninové a masové směsi a je dobrou přílohou a základem pomazánek.
Výživové údaje: červená čočka je bohatým zdrojem zinku, železa, fosforu, selenu a vitaminu B6. Je také zdrojem kvalitních bílkovin, vlákniny a sacharidů. Má nízký obsah tuku a nízký glykemický index.
Použití: Sýr je vhodný k přípravě a přípravě pokrmů, které se používají v kuchyni:
- vynikající samostatně nebo v kombinaci s rýží či celozrnným chlebem
- do studených salátů
- k přípravě kaší, polévek, příloh, lívanců, palačinek, pomazánek
- na sladko s banánovou kaší a smetanou
- pro kojence jako první koncentrovanější zdroj bílkovin
- v asijských směsích s kokosovým mlékem, zázvorem, kari, kurkumou
Příprava: Čočku propláchněte pod studenou vodou - zlepší se tím stravitelnost. Vařte bez namáčení 10 -15 minut ve vodě, polévce nebo guláši a ke konci vaření přidejte sůl.
Náš tip: Červená čočka po uvaření ztrácí svou zářivou barvu, a abychom ji znovu oživili, přidáváme do ní kurkumu, která nejen dodává barvu, ale také prospívá našim kloubům.
Složení: 100% červená čočka, špalíky, bio kvalita
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1280 kJ / 304 kcal
- Tuk 1,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
- Sacharidy 41 g, z toho cukry 1,1 g
- Bílkoviny 23 g
- Vláknina: 17 g
- Sůl 0,02 g
Alergeny: ne
Upozornění : Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Datum spotřeby : podle údajů na obalu
Země původu: Turecko
Recenze produktu
Dejte nám vědět, jak se vám produkt osvědčil. Recenzi můžete napsat, když se přihlásíte jako registrovaný uživatel.
4.1+ tisíc recenzí v eshopu | 4.9 hvězdiček | 99 % zákazníků doporučuje
Většinu recenzí na náš obchod najdete na Heurece.
Zeptejte se v naší zdravotní poradně
Pokud se chcete o produktu dozvědět více, obraťte se na odborníky v naší zdravotní poradně. Otázky můžete pokládat po přihlášení jako registrovaný uživatel.