
Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také
Popis produktu
Miso genmai hnědá rýže 400 g
Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný tradiční, staletími prověřenou metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sójových bobů a hnědé neloupané rýže. Je vhodná k dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek a dalších pokrmů
Co je miso?
Miso je hnědá fermentovaná pasta vyráběná ze sójových bobů, soli, fermentačního činidla a často i nějakého druhu obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím tmavší miso je, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by se nemělo vařit.
Výroba misa:
- Sójové boby se uvaří, rozdrtí a naočkují fermentační látkou koji (Aspergillus oryzae).
- Některé druhy misa se mísí s ječmenem nebo rýží.
- Přidá se voda a sůl a vše se uloží do velkých dřevěných kádí.
- Kádě se zakryjí víkem a naloží se do nich až čtyři tuny kamenů uspořádaných do kužele (takto uspořádané kameny vytvářejí rovnoměrný tlak potřebný pro správné zrání misa).
- Miso zraje v závislosti na okolní teplotě, která se během roku přirozeně mění.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 618 kJ / 163 kcal | |
---|---|
Tuky: | 7,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Carbohydrates: | 9,1 g |
z toho cukry: 9,9 g: | 8,2 g |
Vláknina: | 7,7 g |
Bílkoviny: 7,7 g: | 12,1 g |
Sůl: | 10,3 g |
bargain
Recenze produktu
Dejte nám vědět, jak se vám produkt osvědčil. Recenzi můžete napsat, když se přihlásíte jako registrovaný uživatel.
4.1+ tisíc recenzí v eshopu | 4.9 hvězdiček | 99 % zákazníků doporučuje
Většinu recenzí na náš obchod najdete na Heurece.
Zeptejte se v naší zdravotní poradně
Pokud se chcete o produktu dozvědět více, obraťte se na odborníky v naší zdravotní poradně. Otázky můžete pokládat po přihlášení jako registrovaný uživatel.