
Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také
Popis produktu
Tato jedinečná sůl se získává pomalým pražením himálajské kamenné soli na dřevěném uhlí.
Díky stopovým sloučeninám (především síře a železu) má specifickou barvu, chuť a výraznou vůni připomínající vejce. Je specialitou indické kuchyně a nelze ji jednoduše použít místo běžné soli. Její vůně může být na první pohled nepříjemná, ale k indické kuchyni se dobře hodí a vegani ocení vaječnou chuť, kterou dodává veganským pokrmům.
Kala Namak je také velmi prospěšná z hlediska ájurvédské medicíny.
Zajímavost: Mnoho lidí v Indii, Pákistánu si touto solí sype také ovoce. Vyzkoušejte ji sami. Jemně jí potřete například banán, hrušku, jablko nebo zralé mango a možná budete překvapeni jejich zajímavou chutí.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku
- energetická hodnota: 0 kJ/0 kcal
- bílkoviny : 0 g
- sacharidy: 0 g, z toho cukry: 0 g
- tuky: 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
- sůl: 100 g
Alergeny: Ne
Upozornění: Skladujte v suchu a v dobře uzavřeném obalu. Po otevření doporučujeme tuto sůl přelít do skleněné nádoby s těsně přiléhajícím víčkem.
Datum minimální trvanlivosti : podle údajů na obalu
Země původu: Indie
Recenze produktu
Dejte nám vědět, jak se vám produkt osvědčil. Recenzi můžete napsat, když se přihlásíte jako registrovaný uživatel.
4.1+ tisíc recenzí v eshopu | 4.9 hvězdiček | 99 % zákazníků doporučuje
Většinu recenzí na náš obchod najdete na Heurece.
Zeptejte se v naší zdravotní poradně
Pokud se chcete o produktu dozvědět více, obraťte se na odborníky v naší zdravotní poradně. Otázky můžete pokládat po přihlášení jako registrovaný uživatel.