
Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také
Popis produktu
Pšeničný bulgur patří mezi obiloviny a je pokladem blízkovýchodní kuchyně. má snadnou přípravu, příjemnou vůni a lehce nasládlou oříškovou chuť. příznivci zdravého životního stylu ocení i to, že je zdrojem bílkovin a vlákniny. Ve vaší kuchyni se určitě neztratí a ocení ji i vegani. Říká se, že bulgur lze připravit na tisíce způsobů. Skvěle chutná jak na sladko, tak na slano. Lze ho kombinovat s jakýmkoli druhem ovoce nebo zeleniny,
Pšeničný bulgur v bio kvalitě se k němu skvěle hodí:
- do polévek místo těstovin
- do salátů
- do nádivek (plněné papriky, masové a zeleninové rolády...)
- v rizotu místo rýže, kterou může snadno nahradit
Příprava. Vyjměte a nechte 15-20 minut dusit pod pokličkou. Jiný způsob přípravy je zalít ji horkou vodou, přikrýt pokličkou, zabalit do utěrky a nechat ji takto stát 25-30 minut. Dalším způsobem přípravy bio pšeničného bulguru je jeho nabobtnání, které je od všechje to nejšetrnější způsob přípravy, protože si zachovává nejvíce minerálů a vitamínů. Při tomto způsobu přípravy ho stačí zalít studenou vodou a nechat nabobtnat asi 1 hodinu.
Složení: hrubě mletá bio pšenice, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1436 kJ / 340 kcal
- Tuk: 1,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 63 g
- z toho cukry 0,4 g
- Vláknina: 12 g
- Bílkoviny: 12 g
- Sůl: 0,04 g
Alergeny: 1., lepek
Upozornění: Skladujte na suchém místě. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Datum spotřeby: uvedeno na zadní straně obalu
Země původu: Turecko
bargain
Recenze produktu
Dejte nám vědět, jak se vám produkt osvědčil. Recenzi můžete napsat, když se přihlásíte jako registrovaný uživatel.
4.1+ tisíc recenzí v eshopu | 4.9 hvězdiček | 99 % zákazníků doporučuje
Většinu recenzí na náš obchod najdete na Heurece.
Zeptejte se v naší zdravotní poradně
Pokud se chcete o produktu dozvědět více, obraťte se na odborníky v naší zdravotní poradně. Otázky můžete pokládat po přihlášení jako registrovaný uživatel.